Beste hoofdtelefoon voor telefonische vergaderingen Wat u nodig hebt om u door te helpen – PHIATON

Of je nu telewerkt, veel reist voor je werk, werkt voor een bedrijf met meerdere locaties of in 2020 vanuit huis werkt, je hoeft alleen maar regelmatig contact te hebben met je collega’s als je niet op kantoor bent. De kans is groot dat je tegenwoordig meer tijd besteedt aan conference calls zoals Zoom of Skype dan ooit tevoren.

Als je dit doet met je telefoon aan de zijkant van je hoofd geplakt, doe je het echter verkeerd. Een goede koptelefoon kan het verschil maken tussen moeizame telefonische vergaderingen en – nou ja, nog steeds last ervan, maar in ieder geval met een beetje meer comfort en veel minder frustratie.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een goede koptelefoon voor conferentiegesprekken, omdat de criteria niet hetzelfde zijn als bij het kopen van een goede koptelefoon voor muziek. Het is waar dat u zich nog steeds wilt concentreren op geluidskwaliteit, comfort, bouwkwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om telefonisch vergaderen, maar een paar andere overwegingen worden even belangrijk.

  • Het spreekt voor zich dat vocale helderheid van het grootste belang is, dus u moet ervoor zorgen dat uw nieuwe hoofdtelefoon een goede microfoon heeft. De meeste doen dit tegenwoordig, maar als de microfoon zich op de in-line bedieningselementen van een kabel bevindt, zorg er dan voor dat deze niet in uw kleding wordt begraven en gedempt wordt.
  • Zoek naar een koptelefoon met ten minste twee of meer ingebouwde microfoons. Als u meer microfoons heeft, verbetert u de kwaliteit van uw stem tijdens telefoongesprekken. Veel hoofdtelefoons van lagere kwaliteit hebben monomicrofoons en zijn slecht gepositioneerd om de stem van de spreker op te vangen.
  • De locatie van de microfoon van de hoofdtelefoon of oortelefoon is een andere belangrijke factor om te overwegen. Hoe dichter de microfoon bij uw mond is, hoe beter u klinkt tijdens het spreken. Spreken in de richting van de microfoon helpt ook om een ​​helderder geluid en een betere luisterervaring uit te stralen.
  • Dat brengt ons bij een ander punt: het maakt niet uit waar je op de discussie over bekabelde versus draadloze hoofdtelefoons, als het op entertainment aankomt, is een goede draadloze hoofdtelefoon essentieel voor teleconferenties. Je weet immers nooit wanneer je je telefoon moet opladen, en veel moderne mobiele telefoons gebruiken dezelfde poort voor opladen en fysieke hoofdtelefoonaansluiting. Natuurlijk moeten draadloze hoofdtelefoons ook worden opgeladen, dus u wilt er zeker van zijn dat het paar dat u kiest een uitzonderlijke batterijduur heeft.

Zet dat allemaal bij elkaar, en het maakt Phiaton’s BT 460 over-de-oren, opvouwbare hoofdtelefoons, zo’n beetje het perfecte paar om een ​​beetje pijn te voorkomen als je telefonisch aan je kantoor vastzit. Het beschikt over draadloze Bluetooth 4.2-technologie voor een groter bereik en een langere levensduur van de batterij, wat, in combinatie met de Li-ion-batterij en geoptimaliseerd energiebeheer, betekent dat u tot 20 uur gesprekstijd krijgt tussen oplaadbeurten door met een uitstekende 110 uur stand-by tijd. Intuïtieve aanraakpanelen aan de zijkant geven je een groot aantal bedieningselementen en slim pauzeren en afspelen zal je muziek automatisch pauzeren en hervatten wanneer je je koptelefoon verwijdert of weer opzet.

Maar misschien wel het handigste aan de BT 460 – vooral voor frequent flyers – is het elegante opvouwbare ontwerp, met een handige scharnierende hoofdband waarmee je hem gemakkelijk in je rugzak of handbagage kunt opbergen. De gevoerde oor- en hoofdkussens bieden een comfortabele pasvorm, de hele dag – of tijdens de vlucht – en met Everplay-X kun je de hoofdtelefoon blijven gebruiken, zelfs als de batterij leeg is of het audioapparaat niet Bluetooth-compatibel is.

Als je de voorkeur geeft aan een compactere en lichtere koptelefoon of een budgetbewuste blikjes nodig hebt voor de zoomoproep van je kinderen, bekijk dan de robuuste BT 390 met een batterijduur tot 30 uur en Everplay-X voor de momenten waarop uw kind met u mee op vakantie gaat. Het beschikt ook over een diepere basset voor veel van de hedendaagse popmuziek.

Daarnaast heb ikAls frequent reizen niet in uw toekomst ligt en u merkt dat u de hele dag door onverwachts van telefonische vergadering naar telefonische vergadering springt, vindt u dat misschien een goed idee. nekband hoofdtelefoon ligt meer in jouw straatje. Dit innovatieve ontwerp is vooral handig omdat het je hoofdtelefoon daar houdt waar je hem nodig hebt, wanneer je hem nodig hebt, via kabels verbonden met een comfortabele kraag die de hele dag zonder ongemak kan worden gedragen.

Voor dagen dat het thuiskantoor ook je sportschool wordt, is de draadloze BT 120 NC biedt ook actieve ruisonderdrukking samen met IPX4-classificatie, die zweet- en vochtbestendigheid biedt voor degenen die intens CrossFit of HIIT-trainingen. Het is ook uitgerust met Fast Charge. Dat betekent dat 5 minuten opladen tot 1 uur afspeeltijd oplevert wanneer de batterij van de BT 120 NC volledig leeg is. Het is perfect voor die momenten waarop je jeukt om naar buiten te gaan rennen, maar er is geen lading meer op je koptelefoon. Laat het een paar minuten opladen en je bent op weg naar een geweldige training.

BT 120 NC heeft ook een andere geweldige functie in deze steeds evoluerende wereld van wireless-gadgets: Multipoint-koppeling. Dit is een technologie die gelijktijdige verbinding met twee verschillende Bluetooth-apparaten mogelijk maakt. Zo kijk je Netflix op je tablet maar ben je tegelijkertijd ook verbonden met je telefoon. Als de telefoon overgaat, maakt de BT 120 NC automatisch verbinding met uw telefoon zonder dat u de verbinding met uw tablet hoeft te verbreken en opnieuw verbinding met uw telefoon hoeft te maken. Praten over het besparen van kostbare seconden!

17 aug. 2020

Draadloze versus bedrade hoofdtelefoon: hoe u het juiste paar voor u kiest?

Oortelefoons of koptelefoons: wat is veiliger?

Oortelefoons versus hoofdtelefoons: een goed debat

creatSource link

Draadloze-koptelefoon.com
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart