Wat is ruisonderdrukkingstechnologie? – PHIATON

Als je ooit een lange, langlaufvlucht hebt gemaakt, ben je waarschijnlijk bekend met het luide gezoem van de straalmotor gedurende de hele reis. Gelukkig heeft de introductie van ruisonderdrukkingstechnologie ervoor gezorgd dat vermoeide reizigers hun oren en ogen op lange vluchten kunnen laten rusten. Evenzo kunnen dagelijkse pendelaars ruisonderdrukking gebruiken om het lawaaierige geratel van een trein vol mensen op weg van en naar het werk te dempen.

Ondanks alle voordelen die ruisonderdrukking biedt voor reizen en dagelijks woon-werkverkeer, bestaan ​​er nog steeds veel misvattingen over ruisonderdrukkingstechnologie. Sommigen beschouwen ruisonderdrukking ten onrechte in staat om volledige stilte te bereiken, of ze nu aan boord van een lawaaierige trein zijn of door een bouwplaats lopen. De waarheid is dat geen enkele hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, hoe goed de beoordeling ook is, hoge tonen en hoge frequenties, zoals een drilboor of een schreeuwende baby, volledig zal elimineren. Goede ruisonderdrukking is bedoeld om omgevingsgeluid of laagfrequente geluiden, zoals het gezoem van een straalmotor, de constante puls van een rijdende trein of het geluid van drukke collega’s om u heen tijdens de werkdag, tot een minimum te beperken.

Wanneer u op zoek bent naar een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, is het belangrijk dat u echt begrijpt waar ruisonderdrukking goed in is, en aan de andere kant waarvoor het niet is ontworpen. Laten we het dus nog even hebben over hoe ruisonderdrukking werkt.

ACTIEVE RUISONDERDRUKKING

Koptelefoons bevatten een miniatuurmicrofoon die externe omgevingsgeluiden opvangt. Door de achtergrondruis te analyseren, neemt de ruisonderdrukkende schakeling kennis van de frequentie en emuleert een geluid om de ruis op te heffen. Deze “destructieve interferentie” stelt u in staat om gefocust te blijven op de audio die u wilt horen. Deze geluidsreductietechnologie werkt echter niet op alle frequenties. Hoewel elke fabrikant iets anders is, werken alle ruisonderdrukkende hoofdtelefoons om lage frequenties te verminderen! Het is een kwestie van vuur gebruiken om vuur te bestrijden – in dit geval – lawaai gebruiken om lawaai te bestrijden!

PASSIEVE RUIS-ANNULERING

Deze hoofdtelefoon maakt geen gebruik van elektronische geluidsreductietechnologie en isoleert daarom geen geluid met een lagere frequentie. Net zoals het dragen van oorkappen of het plaatsen van je vingers in je oren het hoorvermogen vermindert, blokkeren de materialen van de koptelefoon zelf enkele geluidsgolven en decibel (wat een maateenheid is voor geluidsintensiteit). Passieve ruisonderdrukking kan hoogfrequent geluid minimaliseren, maar wordt alleen gedempt afhankelijk van de dikte en samenstelling van het materiaal in de oorschelpen.

Veel actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons hebben ook passieve ruisonderdrukkende eigenschappen, waaronder veel van Phiaton’s productaanbiedingen. Phiaton’s actieve ruisonderdrukkingstechnologie zorgt voor maar liefst 95% ruisonderdrukking van laagfrequente geluiden in producten zoals hun BT 120 NC oortelefoons en en 900 Legacy digitale hybride koptelefoon. De 900 Legacy biedt ook extra passieve ruisonderdrukking door de dichtheid van de oorschelpen van traagschuim.

Kortom, hoofdtelefoons met ruisonderdrukking zijn het meest succesvol in het verminderen van laagfrequente achtergrondgeluiden, zoals interferentie van woon-werkverkeer en reizen. Je zult merken dat je ze nodig hebt in vliegtuigen, drukke kantoren of overal waar je gewoon het lawaai om je heen wilt verminderen. Met zoveel omgevingsgeluid om ons heen, is het moeilijk geworden om van de muziekluisterervaring te genieten wanneer we te maken hebben met de omgevingsruzie van ons dagelijks leven. Dit is de reden waarom de behoefte aan een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking essentieel is geworden voor de moderne audiofiel en in 2021 de mogelijkheid om thuis te werken wanneer het hele gezin in de buurt is.

2 september 2020

Aanbevolen leest:

Benodigdheden voor een lange vlucht: 3 gadgets om in te pakken

Verklikkersignalen dat u een nieuwe draadloze hoofdtelefoon nodig heeft

Beste hoofdtelefoon voor telefonische vergaderingen

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Draadloze-koptelefoon.com
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart