Wat het betekent en waarom je het nodig hebt – PHIATON

Heb je je ooit afgevraagd hoe een smartphone, volledig ondergedompeld in water tot het punt van vernietiging, in werkende staat blijft? Goede vraag. Waterbestendigheid, waterdichtheid en stofbescherming zijn slechts enkele termen die marketinggoeroes naar consumenten gooien om hun producten een robuustere uitstraling te geven. Een gebied waar het steeds gebruikelijker wordt, is in de audioruimte, voornamelijk met koptelefoons. Maar wat betekent dat allemaal eigenlijk? Hoeveel H20 kunnen uw oordopjes of over-ears aan? Het antwoord zit in de IP-classificatie.

De IP-classificatie bepaalt hoe bestand iets is tegen omgevingselementen. De meeste IP-nummers lezen IPXX: elke “X” is een tijdelijke aanduiding voor een nummer. Het eerste getal staat voor het niveau van weerstand tegen stof/deeltjes en het tweede voor het vermogen om vloeistof te weerstaan. Om een ​​beter idee te krijgen hoe het IP-classificatiesysteem werkt, volgt hier een kort overzicht.

  • IPX0 – Geen bescherming
  • IPX1 – Beschermt tegen druppelend water
  • IPX2 – Beschermt tegen verticaal druppelend water

IPX3 – Beschermt tegen sprays tot 60°

  • IPX4 – Beschermt tegen opspattend water, ongeacht de richting
  • IPX5 – Beschermt tegen waterstralen in elke richting
  • IPX6 – Beschermt tegen krachtige waterstralen
  • IPX7 – Beschermt in water tot 1 meter (3 voet)
  • IPX8 – Beschermt bij onderdompeling in water van meer dan 3 voet

Of ze nu op onze nek rusten of weggestopt zijn in onze zakken, onze oortelefoons worden voortdurend blootgesteld aan ongunstige elementen zoals zweet en vuil. Dit maakt het kiezen van het juiste paar oortelefoons meer een kwestie van uw levensstijl. Als u op zoek bent naar een paar, kunt u niet fout gaan met een oortelefoon met IPX4-classificatie. Phiaton zet de standaard voor water- en zweetbestendige bescherming zonder afbreuk te doen aan geluid of stijl als precedent in hun BOUT BT 700 en BT 120 NC oortelefoons.

Aangeduid als de “beste naam in Bluetooth-knoppen”, door Digitale trends, Phiaton’s oogstte veel lof voor zijn draadloze selecties, hoewel het merk momenteel furore maakt met zijn waterbestendige oordopjes. De BOUT BT 700 en BT 120 NC niet alleen voldoen aan de IPX4-normen met testen en certificering, maar ook trouw blijven aan Phiaton’s premium geluidssignatuur en buitenprestaties met opmerkelijke functies.

Beide ontvangers bieden opvallende Bluetooth-connectiviteit die perfect past bij uw smartphone en audio van hoge kwaliteit levert. De BT 120 NC voegt ruisonderdrukking toe en heeft een nieuw, innovatief ontwerp dat comfortabel om de nek zit voor muziekliefhebbers of workoutfanaten die onderweg zijn. Er zijn zwarte of witte kleurenschema’s beschikbaar.

Wie op zoek is naar een echt draadloos alternatief voor de BT 120 NC, kan vertrouwen op de BOUT BT 700 om hen een vergelijkbare luisterervaring te bieden door middel van een compactere en draagbare vormfactor. Wat de voorkeur ook is, beide oortelefoons voldoen aan de traditie van het merk voor eersteklas geluidsweergave, handige bedieningselementen en vooral IPX4-waterbestendige bescherming om lichaamstranspiratie en natte elementen te temmen en uw muzikale sfeer te vernietigen.

Aanbevolen leest:

Redenen waarom je waterbestendige oordopjes nodig hebt

Nieuwe hoofdtelefoon- en oortelefoontechnologie: functies om naar te zoeken in uw volgende paar

creatSource link

Draadloze-koptelefoon.com
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart