Waarom cyberbeveiliging belangrijk is voor muzikanten – PHIATON

“Neem een ​​goede advocaat!” — Dit was het legitieme advies dat Taylor Swift zei toen hem werd gevraagd naar haar advies aan degenen die een succesvolle zangeres wilden worden. Dit was tijdens haar interview in 2016 met Vogue. Inderdaad, het krijgen van een goede advocaat voor de beveiliging van je muziekbestanden en je carrière is vergelijkbaar met het opstellen van je cyberbeveiligingsmaatregelen.

Residentiële proxy’s gebruiken stelt u in staat uw muziek in cyberspace te beveiligen. Proxy’s kunnen u extra beveiliging bieden bij al uw internetactiviteiten, met name de vertrouwelijke informatie die u opslaat. Proxy’s zijn er in verschillende soorten met een verscheidenheid aan functies. Kies de juiste proxy op basis van uw behoeften.

Lekken is ook een grote bedreiging geworden in de muziekindustrie. Dit werd een ernstige zorg met de opkomst van internetgebruikers. Met de opkomst van internetgebruikers is er een even grote opkomst van websites en applicaties waartoe gebruikers toegang hebben om gratis liedjes en muziek te downloaden.

In 1999, de zaak met betrekking tot Napstereen softwareprogramma waarmee internetgebruikers gratis muziekkopieën konden downloaden, was het begin van het einde voor gratis muziekuitwisseling in de cyberspace.

De Recording Industry Association of America (RIAA) klaagde de Napster-operator aan wegens inbreuk op het auteursrecht in 1999. Op 28 juli 2000 besliste de rechtbank dat Napster de auteursrechtwetten had geschonden voor muziekpiraterij en -uitwisseling. De rechtbank beval hen vervolgens de handel te staken.

Inkomstenstatistieken muziekindustrie

De Recording Industry Association of America (RIAA) noteerde een groei van 9,2% in de omzetstatistieken van de muziekindustrie voor 2020. Dienovereenkomstig is dit het vijfde jaar op rij dat ze groei in de genoemde industrie hebben opgemerkt. Ook betaalde abonnementen en on-demand streamingdiensten hebben bijgedragen aan deze stijging.

Verder bereikten de betaalde full-service abonnementen een groei van 14,6% in 2020. Ondertussen stegen de betaalde abonnementen in beperkte tier tot 13,4% in vergelijking met voorgaande jaren. Ook de RIAA constateert een stijging van het aantal abonnementen. Ze hebben nu 75,5 miljoen abonnees in 2020 vergeleken met 60,4 miljoen abonnees in 2019.

Het internet is een effectief platform geworden voor de muziekindustrie om haar inkomsten in de Verenigde Staten te vergroten. De Verenigde Staten, ook wel de thuisbasis van ‘s werelds grootste muziekmarkt genoemd, zijn het bewijs geworden van de groeiende markt voor muziekliefhebbers.

Van het worden van een functioneel platform voor muziekgroei, is internet ook zijn eigen ergste vijand geworden. De bedreigingen van illegale distributie, het lekken van muziekbestanden voor de officiële release en andere bedreigingen hebben voor veel groepen geleid tot een daling van het genereren van inkomsten.

Cyberbeveiligingsmaatregelen zijn jullie vrienden

Cyberbeveiligingsmaatregelen zijn je beste vriend in dit spel. De functie ervan is belangrijk bij het beschermen en afleiden van uw ambachten tegen mogelijke aanvallen – in dit geval digitale aanvallen. Deze aanvallen kunnen toegang krijgen tot uw muziekbestand en het vervormen, ze gijzelen voor ransomware en zelfs worden gestolen en naar het wereldwijde web worden gelekt. In sommige ergste gevallen kunnen deze aanvallers uw naam in de branche vernietigen.

  • Concurrentie in de marktindustrie

Overijverige fans en slechte acteurs die inhoud proberen te lekken, zijn niet de enige zorg in de muziekindustrie. Ook de muzieksmaak en -mogelijkheden zijn de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Persoonlijke formules vermengd met creatieve en structurele elementen hebben veel nieuwe muziekstijlen gecreëerd, meer mensen kennis laten maken met verschillende muziekstijlen en verder verwateren wat er in de muziekwereld is.

Deze toegenomen concurrentie heeft mensen ertoe aangezet om ideeën van een ander te stelen en vaak vuile tactieken te gebruiken om aan de top te blijven. Daarom is het voor iemand steeds belangrijker om zijn/haar muziekbestanden te beveiligen. Naarmate u in deze branche in de schijnwerpers komt te staan, zullen meer hackers in u geïnteresseerd zijn en kunt u het volgende doelwit worden.

Deze aanvallen kunnen op veel verschillende manieren vorm krijgen. Dit kan een eenvoudig e-mail- of sms-bericht zijn van wat je zou kunnen denken dat een bekende associatie is met een kwaadaardige link die je telefoon of computer zou kunnen kapen met een Trojaans paard tot iets veel geavanceerder als het gaat om meer gevestigde artiesten.

Bron: unsplash.com

Hoe zou u, afgezien van het beschermen van uw naam in deze branche, uw muziek verder kunnen beschermen? Beveilig eerst uw muziekbestanden met een wachtwoord. Als uw muziek al wordt gestreamd, neem dan zo snel mogelijk contact op met een juridische professional. Ze kunnen helpen bij het plannen van maatregelen om diefstal, kopiëren en het wegnemen van inkomsten van u te voorkomen.

Conclusie

De inkomsten en markten van de muziekindustrie groeien en zullen naar verwachting de komende jaren blijven stijgen. Het aantal incidenten met cybersecurity zal dan ook waarschijnlijk volgen. Daarom is het nu – meer dan ooit – belangrijk dat elke professionele artiest of rijzende ster ervoor moet zorgen dat hun artistieke inhoud wordt beschermd en beschermd tegen elke mogelijke aanval.

Je muziek is je leven. Het is een representatie van jou, de mensen om je heen en alle immateriële zaken die jou uniek maken. Doe dus alles wat je kunt om je muziek en het verhaal dat het met zich meebrengt te beschermen. Met cyberbeveiligingsmaatregelen kun je je carrière veilig naar een hoger niveau tillen, terwijl je ook op reis gaat om jezelf te verkennen en anderen te inspireren met je muziek.

Aanbevolen leest:

Waar u op moet letten bij het kiezen van uw volgende hoofdtelefoon

Nieuwe hoofdtelefoon- en oortelefoontechnologie: functies om naar te zoeken in uw volgende paar

Wat is ruisonderdrukkingstechnologie?

Naam: Daniel Martin

18 oktober 2021

Bio: Daniel Martin houdt ervan om winnende contentteams te bouwen. In de afgelopen jaren heeft hij krachtige teams gebouwd die boeiende inhoud hebben geproduceerd waarvan miljoenen gebruikers genieten. Dani houdt ook van fotografie en het bespelen van het carrom-bord.

creatSource link

Draadloze-koptelefoon.com
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart