Een interview met SoulCycle-instructeur Zoe Williams – PHIATON

Zoe Williams, fulltime Barry’s en SoulCycle-instructeur, geeft twee tot drie lessen per dag, zes dagen per week. Ze gebruikt Oddict Twig Pro in haar dagelijks leven, van het samenstellen van afspeellijsten voor haar lessen tot het ontspannen na een dag lesgeven.

Hier is haar verhaal:

Ik ben een native Coloradan, geboren en getogen in Golden. Nadat ik was afgestudeerd aan de University of Colorado Boulder met een graad in communicatie, verhuisde ik naar New York City, waar ik vier jaar werkte in advertentieverkoop en public relations in de horeca.

Ik volgde mijn eerste SoulCycle-les in New York in 2013 en ik was geobsedeerd! Ik ben opgegroeid als een competitieve gymnast, danser en muziektheaterkind, dus ik vond het geweldig dat SoulCycle meer op dansles leek dan op een typische spin – sterker nog, het was meer een dansfeest, met de lage verlichting en een ongelooflijke sfeer.

Ik reed elke dag op SoulCycle en droomde ervan om instructeur te worden, iedereen door ingewikkelde choreografieën te leiden en hen te inspireren om door elke klim en uitdaging te blijven gaan. Dus in 2018 waagde ik de sprong in het diepe: ik deed auditie om SoulCycle-instructeur te worden. En raad eens? Ik heb het begrepen! Ik trainde en gaf les in Los Angeles en San Francisco voordat ik een van de openingsinstructeurs van SoulCycle Denver werd.

De meeste SoulCycle-instructeurs werken fulltime, wat betekent dat we twee tot drie lessen per dag, zes dagen per week geven. Op een gemiddelde dag sta ik om 04.45 uur op om een ​​les van 5.45 uur te geven. Na de les drink ik koffie bij Aviano Coffee, waar ik buiten zit en mijn playlist voor de rest van de dag maak. Na mijn tweede les ga ik naar huis, doe een dutje en streep een paar dingen van mijn to-do-lijst, waaronder studeren voor mijn National Academy of Sports Medicine-voedingsgraad en persoonlijke trainingscertificering, werken aan mijn restaurant- en lifestyleblog, ik’ m Zo Hungry, Walter wandelen, onze goldendoodle, en boodschappen doen. Dan ga ik mijn les van 16:15 uur geven.

Bij het samenstellen van mijn playlist gebruik ik alleen die van mijn Oddict Takje Pro oordopjes – ze hebben me in staat gesteld om naar het ware geluid van de nummers te luisteren en de rest van de wereld buiten te sluiten. Ik had Apple Airpod Pro’s en zodra ik de kwaliteit en het geluid van de Twig Pro-oordopjes hoorde, ben ik nooit meer teruggegaan naar Airpods. Een groot pluspunt voor mij is ook de functie Find Me, waarmee ik ze kan opsporen als ik ze kwijt of kwijt ben, en heeft ook een hoog geluidssignaal om ze hoorbaar te vinden. De Oddict Twig Pro’s zijn altijd bij me en houden me gemotiveerd om nieuwe muziek te ontdekken.

– Hoe gebruik je muziek om je trainingen van brandstof te voorzien?

Muziek kan je humeur en uithoudingsvermogen tijdens een training een boost geven, waardoor je zweetsessie langer kan duren. Snellere muziek kan uw prestaties verbeteren, of dat nu uw tempo is, het aantal herhalingen dat u voltooit of de afstand die u aflegt. Muziek kan je afleiden van de fysieke activiteit, waardoor je minder gefocust bent op vermoeidheid

– Wat is je favoriete ding over Oddict Twig Pro?

Als je elke dag naar zoveel muziek luistert als ik, wil je dat de ervaring van het gebruik van Bluetooth-oordopjes zo gemakkelijk en afleidingsvrij mogelijk is… dit zouden gemakkelijk mijn dagelijkse oordopjes kunnen zijn. Met dat in gedachten, zal ik er altijd voor zorgen dat ik de ODDICT TWIG PRO echt draadloze oordopjes opgeladen en in mijn jas of rugzak, klaar om te gaan wanneer ik van muziek of een film wil genieten

– Wat zijn je favoriete afspeellijsten van Barry?

Dat is een geheim 😉

– Wie is je favoriete artiest?

Ik hou van mixen en alle genres

creatSource link

Draadloze-koptelefoon.com
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart